Avtalefordeler

Gratis og rabatterte billetter til deg som har strømavtale med Avtalefordeler. Flere avtalefordeler vil bli lansert i løpet av høsten. Følg med!

Billettluka

Som stolt sponsor av 200 lag og foreninger i Innlandet tilbyr vi alle kunder som har strømavtale med Avtalefordeler gratis og rabatterte billetter til idretts- og kulturarrangementer i Hedmark og Oppland. Akkurat nå kan du bestille billetter til disse arrangementene: 

Ingen billetter tilgjengelig. Det kommer snart nye billetter - følg med!

Spørsmål og svar om Avtalefordeler

Hva er Avtalefordeler?

Avtalefordeler er det som tidligere var kundefordeler tilknyttet enkelte strømavtaler. Disse fordelene har fått nytt navn og er kun tilgjengelig for de som har en strømavtale med Avtalefordeler. Strømavtaler med Avtalefordeler er: InnlandsSpot, InnlandsSpot Ung, Trygg Privat, GOBB Privat, Fastpris 1 år, Fastpris 3 år, Standard Variabel og Strømleasing.

Hva er inkludert i Avtalefordeler?

Med Avtalefordeler får du gratis og rabatterte billetter til idretts- og sportsarrangementer i Hedmark og Oppland.

Hvordan får jeg Avtalefordeler?

Det får du ved å bestille en strømavtale med Avtalefordeler. Den mest populære avtalen som gir deg Avtalefordeler er InnlandsSpot.

Får jeg Avtalefordeler ved å melde meg inn i fordelsprogrammet?

Nei, du får bare Avtalefordeler ved å ha en strømavtale som har Avtalefordeler.

Kan jeg både være meldt inn i fordelsprogrammet og ha Avtalefordeler?

Ja, har du en strømavtale med Avtalefordeler og i tillegg melder deg inn i fordelsprogrammet, får du tilgang til alle fordelene vi har å by på.

Chat med oss