Hvorfor er Trygg Privat en god avtale?

Trygg Privat er både fleksibelt og forutsigbart. Er du en person som ikke liker de store overraskelsene som gjerne kommer på vinteren? Med en avtale som Trygg Privat kan du slappe av, og være trygg på at du har en god avtale. Det er det flere grunner til! 

Kraftmarkedet har det siste året vært preget av store prissvingninger og høye pristopper som følge av mindre vann og snø i magasinene, og høyere pris på utslipp av CO2. Våre innkjøpere jobber for å gi deg en større forutsigbarhet i slike tider, og Trygg Privat er et resultat av dette arbeidet. Hvordan ser markedet ut fremover? Lønner det seg å velge en avtale som Trygg Privat? 

Hvorfor er Trygg Privat en god avtale? 

Avtalen kombinerer strøm til spotpris og prissikring, og er opprettet for å kunne utnytte fordelene fra spot- og fastprisavtaler for å kunne gi deg lavest mulig strømpris over tid. På den måten sikrer Trygg Privat deg mot høye strømpriser, samtidig som den gir deg lavere strømregning når strømprisene faller.

Trygg Privat er en avtale som er en ekstra trygghet for deg. Det er forutsigbart, og gjør spesielt vintermånedene mye hyggeligere. Har du fått høye strømregninger i vinter? Denne avtalen har prissikring, og gjør at du kan være mer sikker når spotprisen skyter i været.

Her kan du lese mer om ulike avtaler og Trygg Privat

Hvordan kan du stole på at du har valgt rett avtale?

Hos oss har vi egne innkjøpere med bred kompetanse og lang erfaring innen finans- og energimarkedet. I tillegg til å være godt over gjennomsnittet interessert i strømpriser, er våre egne innkjøpere opptatt av å gi deg den beste prisen og gjøre en god jobb på dine vegne.

Hvordan ser strømmarkedet ut fremover?

I de kommende 4 månedene (juni-september) vil strømprisene, slik det ser ut nå, holde seg rundt 8-10 øre/kWh lavere enn tilsvarende måneder i fjor. Dette forutsetter en normal værsituasjon, men hvor vesentlige avvik fra det som er normalt vil kunne gi større utslag i prisene enten opp eller ned. Med en avtale som Trygg Privat vil du kunne føle deg tryggere ved disse avvikene. 

Fjorårets sommer var langt tørrere og varmere enn det som er normalt og dette bidro til svært høye priser. At årets sommer blir like varm og tørr som i 2018, er lite sannsynlig. Det kan vi glede oss over i forhold til prisene. Når vinteren igjen melder sin ankomst kan det være greit å være godt forberedt for økende strømpriser. Velg en avtale som gjør at du kan slappe av året rundt!

 Kan Trygg Privat være noe for deg? Akkurat nå har vi en kampanje på avtalen!

Les mer om kampanjen her

Bestill Trygg Privat