Eidsiva – det strategiske valget for Sulland-Gruppen

Eidsiva – det strategiske valget for Sulland-Gruppen

Sulland Gruppen, med hovedkontor på Gjøvik, er et av Norges største privateide bilkonsern med 22 bilforretninger over store deler av landet. I den nasjonale suksessen med bilsalg har Eidsiva blitt en viktig partner.


Virksomheten har forpliktet seg til miljøutfordringene vi står overfor, et av satsningsområdene her er energi. I alle forretningene til Sulland Gruppen er det derfor Eidsiva som leverer energien.

Tett relasjon til Eidsiva er viktig
– Vi velger Eidsiva Energi som vår energileverandør både fordi de har konkurransedyktige priser, men også fordi vi har en god relasjon og får tett oppfølging av vår rådgiver Inger Lise, forteller Arvid Sulland.

Samarbeidet mellom Eidsiva og Sulland- gruppen strekker seg tilbake til Eidsiva Energis oppstart og har vokst over tid. Vi jobber tett sammen for å finne gode løsninger for å følge opp forbruk og kostnader for Sulland-gruppen, som har vokst til en viktig nasjonal aktør. Sulland-gruppen har et sterkt fokus på forbedringer og alle ansatte bidrar til å avdekke utfordringer fortløpende, dette gir gode muligheter til kontinuerlige forbedringer. Sammen sparer vi både penger og miljø.