Ny og bedre Agrol-avtale

I perioder med høyt strømforbruk er det viktig å ha en god strømavtale. Agrol Forvaltning kan vise til gode historiske resultater. Hittil denne vinteren har Agrol-kunder spart 2,4 øre/kWh målt mot spotpris.

Byttet til Agrol-avtale

Amund Grindalen på Grindalen Gård er godt fornøyd med sin strømavtale hos Eidsiva. Strømforbruket på gården er totalt på ca. 200 000 kWh i året. Denne vinteren byttet han til Agrol-forvaltning, som gir han en strømavtale med gode vilkår og forvaltning. 

Grindalen har hatt strømavtalen Aktiv Forvaltning i flere år og oppdaget på slutten av 2017 at Agrol gir ham enda bedre vilkår på samme gode avtale.


Har du allerede en avtale? Ta kontakt med våre dyktige bedriftsrådgivere for å sikre at du har den gunstigste avtalen for deg.

– Jeg var i utgangspunktet ubekymret og tilfreds med strømavtalen min, men jeg sier ikke nei takk når Agrol gir meg enda lavere strømregning på samme avtale. Jeg kontaktet derfor Eidsiva i desember og fikk straks nye vilkår. Nå er jeg glad for at de leverer strøm under spotpris i vinter, forteller Amund Grindalen. – Vi bruker Agrol-avtalen der vi kan bruke den, men mest på strøm, diesel og AgriCard, avslutter han.

Forutsigbarhet med Agrol-forvaltning

I perioder med høyt strømforbruk er det viktig å ha en god strømavtale. Agrol Forvaltning kan vise til gode historiske resultater. Denne vinteren har Agrol-kunder til nå spart 2,4 øre/kWh målt mot spotpris.

Mellom september 2016 og mars 2017, fikk kunder med Agrol Forvaltning levert strøm til en gjennomsnittspris som var 4,5 øre/kWh lavere enn spot.

Bestill Agrol-forvaltning her.

Eidsiva Agrol Forvaltning passer alle som ønsker forutsigbarhet i vinterperioden, når forbruket er høyt. Vinterperioden, definert som 1. og 4. kvartal hvert år, vil alltid ha minst 50 prosent prissikring, det vil si at våre dyktige forvaltere kjøper inn deler av ditt forventede strømforbruk til en fastpris. Dermed får du en konkurransedyktig strømpris uten store svingninger og pristopper. Innkjøpene skjer på gunstige tidspunkt ved å overvåke markedet kontinuerlig. Avtalen følger markedets spotpris gjennom sommerhalvåret med lavt forbruk og lave priser.

Fordeler med Eidsiva Agrol Forvaltning

  • Profesjonelle kraftforvaltere handler aktivt for vinterperioden slik at du blir skjermet for de høyeste vinterprisene.
  • Spotprisen på kraftbørsen følges i sommerperioden, da prisen og forbruket til kunden normalt er lavere.
  • Storkundefordeler er tilpasset små- og mellomstore bedrifter.
  • Månedlige rapporter gir kunden mulighet til å følge med på pris- og markedsutviklingen.

Bestill din Agrol Forvaltnings-avtale her.