Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven: BARNAS HELTER I DUSKREGNET

Foran flere hundre forventningsfulle små og store entret Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven scenen med promp og prakt. Og ungene lo begeistret fra start til mål da de to artistene tok oss med på en snau times reise i deres univers i forbindelse med Eidsivas Energiske Opplevelsesdag på Hunderfossen.
(Tekst og foto: Geir Olsen)

Fra Barne-TV

Fra Barne-TV

Det var tidligere barne-TV vert Silje Sirnes Winje og hennes kollega Maria Solheim som sto for showet.
Og det falt tydelig i smak. Ungene lo og hylte. Men duskregnet må likevel ta mesteparten av skylden for at ikke ett eneste sete var tørt da showet fra Eidsiva-scenen var over..

Det hele begynte med at Silje insisterte på at alle barna blant publikum skulle presentere seg. På Silje-måten! Det vil si samtidig, og endte i et øredøvende kaos. Akkurat som planlagt. Etter dette satt ungene stort sett som tente lys foran de to gjøglerne som sang og skjemtet.
Høydepunktet var nok da de fikk lurt med barna på en serie med artige grimaser - og ikke minst hopp og sprett. De voksne fikk litt roligere rytmer å bevege seg til.

Litt skummelt

Litt skummelt

Det kunne se ut som om noen av de minste barna ble litt skeptiske da damene skiftet til sjørøverantrekk - og klemte inn hvert sitt sett fryktelig dårlige tenner. Disse glisene holdt nok barnas latter på strak arm, men kun en liten stund. Smilene var raskt tilbake

- Tilkall politiet, utbrøt  Silje forferdet fra scenen litt ut i showet. Kollegaen Maria hadde nettopp nevnt noe om en som hadde stjålet et hjerte. Ingen av barna lot seg imidlertid forferde over dette. Og etter en rask oppklaring fra Maria om hva en hjertetyv var, gjøglet de to videre. Med promp og prakt.  

Etter en snau times tid var showet ved veis ende. Og barna som ville fikk være med inn i Energisenteret for å sikre seg både autografer og mer til. 

Les også:

Energisk opplevelsesdag

Energisk opplevelsesdag

For tredje år på rad inviterte Eidsiva til energisk Opplevelsesdag for sine kunder i Hunderfossen familiepark. 

Les mer

Følg strømmen : Lek og lær

Følg strømmen : Lek og lær

Energisenteret på Hunderfossen kan trygt kalles et unikt opplevelsessenter. Formålet med Energisenteret er å fortelle om norsk vannkraft.

Les mer