Enda mer lønnsomt med solceller

Vi har lagt nok en solrik sommer bak oss. Solcelleanlegg rundt om i Norges land har en kjempegod produksjon av ren strøm som merkes på lommeboken. Visste du at det nå finnes flere muligheter som gjør solceller enda mer lønnsomt?

Få Trumf-bonus og 1kr per kWh du leverer!

Solceller har vært i en fantastisk utvikling, og mange solcelleanlegg er meget lønnsomme.

For å bidra til enda mer lønnsomme anlegg innførte vi nå fra 1.september hele 1kr/kWh for strømmen du leverer tilbake til nettet! I tillegg vil alle Trumf-medlemmer få 2 500kr i Trumf-bonus når de installerer solcelleanlegg. En veldig god deal for deg!

Grønt lån til solceller

Det er også verdt å merke seg at flere banker tilbyr grønne lån, så du slipper å bruke egne penger på anlegget. Grønne lån er spesielt gunstige lån med lav rente når du investerer i en grønne tiltak, slik som solceller.

Eksempelvis så tilbyr Sparebank 1 Østlandet grønne lån.

Vil du sjekke potensialet på ditt tak?

Eidsiva Energi har nå montert flere hundre solcelleanlegg rundt om i Norge, og det å få installert solcelleanlegg har blitt en strømlinjeformet prosess som krever lite av deg som kunde. Vi tar oss av prosessen, søknad til nettselskap og leverer nøkkelferdige monterte anlegg på ditt tak. 

På nettsiden vår har vi gode løsninger hvor du kan gå inn å sjekke potensialet på ditt eget tak og hva det vil koste. Etter at du har sjekket taket ditt så kan du fylle ut et skjema på siden for å få et uforpliktende tilbud fra oss.

Lurer du på mulighetene for ditt eget hjem?

Sjekk taket ditt her