Energisk opplevelsesdag 2018

For fjerde år på rad inviterte Eidsiva Energi til Energisk opplevelsesdag for våre kunder i Hunderfossen familiepark. Med over 2000 besøkende er det ingen tvil om at dette er populært!

Eidsiva Energi var på plass halv ti og ønsket kunder velkommen til Energisk opplevelsesdag 2018. Mange blide fjes og forventningsfulle barn møtte opp for å dele dagen med oss.

Opplevelser ved Energisenteret

Ved Energisenteret var det mange spennende aktiviteter for både store og små. Utenfor kunne de voksne besøke vår stand og få mer informasjon om solceller og hjemmeladere over en kopp kaffe.

Inne i Energisenteret var det mange som fikk oppleve alt det spennende de hadde å by på, fra VRsmart til isende marshmallows som var nedkjølt med flytene nitrogen (-198 grader).

Energisenteret

Musikalsk show ved hovedscenen

Trollgeir og Nut skapte god stemning og varmet opp publikum før Skrimmel Skrammel gikk på scenen med et forrykende show. Skrimmel Skrammel startet som barne-TV-serie på NRK, laget av guttene i musikkgruppen Cheezy Keys. TV-serien var et populært program og hele familien samlet seg begeistret foran TV-skjermen for å bli tatt med til Skrimmel-Skrammel, det magiske og fargerike stedet for sang og musikkglede.

Publikum var med fra første stund, og selv om det kom en liten regnskur satte ikke det demper på stemmingen. Etter showet var det pølsegrilling utenfor Energisenteret, hvor Skrimmel Skrammel stilte opp for fans som ønsket autograf og foto med heltene.

Skrimmel Skrammel

Vi ønsker å takke alle kunder som møtte opp og gjorde det til en energisk og opplevelsesrik dag!

Hilsen oss i Eidsiva Energi 😊

Chat med oss