Få et gunstig grønt lån

Det skal lønne seg å velge fornybare og miljøvennlige energikilder. Visste du at flere banker tilbyr grønne lån om du gjør et energibesparende tiltak? Da får du et gunstig lån til lav rente.

Tilbake

Grønt boliglån – svært gunstig rente

Noen banker tilbyr grønne boliglån til miljøvennlige og energibesparende tiltak i både nye og gamle boliger, samt fritidsboliger. Du kan få svært gunstig rente om du skal pusse opp, bygge nytt eller ønsker å bytte til mer bærekraftige energikilder.

SpareBank 1 Østlandet og Eidsiva ønsker å gi kundene grønne og bærekraftige valg. Derfor samarbeider vi blant annet om å informere om muligheten til å få grønt boliglån til solceller. Hos SpareBank 1 får du veldig gode renter!

-Vi vil være en pådriver for bærekraftig utvikling og gjøre det enklere for folk å velge gode, miljøvennlige energiløsninger for framtida. Vårt grønne boliglån med lavere rente premierer deg som tar hensyn til miljøet, sier regionbanksjef Kjell Inge Bækken.

SpareBank 1 Østlandet gir grønt boliglån til mange ulike låneformål. Lånet gjelder utgifter som er dokumentert tilknyttet energibesparende løsninger. Se deres nettsider her.

Solceller – en lønnsom grønn investering

Vurderer du å skaffe deg solcelleanlegg? Et solcelleanlegg er en langsiktig og grønn investering som gjør at du vil få redusert dine strømutgifter, og får betalt for strømmen det leverer ut på nettet.

Sjekk mulighetene for solceller på ditt bygg her.

Det perfekte strømregnestykket

Torleif Velkom er blant dem som har fått installert solcelleanlegg på gården sin. En av hovedårsakene til det var nettopp lønnsomheten. Han anslår at anlegget vil være nedbetalt allerede om ti år, og at anlegget vil gi gode inntekter i over flere tiår fremover. Les mer om Velkom sin investering i solceller her.