Nå enda gunstigere å investere i solcelleanlegg

Vi er stolte av å tilby nye “superpaneler” fra JA SOLAR. Disse er en betydelig oppgradering med tanke på lønnsomhet, effekt og design enn de tidligere panelene. De nye panelene er svarte, de er billigere og mer effektive enn de vi har montert i 2018.

Vi er også stolte av å ha lansert helt ny løsning der du enda lettere kan sjekke mulighetene for solcelleanlegg på ditt tak.

Nye premiumpaneler

Vi er veldig glade over nå å få tilgang på helt nye premiumpaneler med høy effekt fra JA SOLAR. Ved å ta inn stort volum, så har vi klart å forhandle fram en meget god pris for de to nye utgavene. Selv om disse er nesten 13 % mer effektive enn våre standardpaneler på 275W høsten 2018, så klarer vi å levere de nye mørke 300/310W- panelene til lavere pris. Det vil fortsatt være mulig å kjøpe standard blå paneler for dem som ønsker det.

Redusert montasjepris

I høst har vi hatt stort fokus på å strømlinjeforme montasjene av solcellepanel. Vi har fått mer erfaring og har sammen med montørene lett med lupe for å justere utstyr og rutiner slik at vi skal montere kvalitetsanlegg på en effektiv måte. Dette har gitt resultater og vi har gjennom høsten klart å betydelig redusere montasjekostnadene. Dette resulterer i enda rimeligere anlegg og vi har nå kommet ned på et veldig gunstig nivå.

Ny løsning for å sjekke muligheter

Vårt utviklingsteam har jobbet flere måneder med å få på plass en ny og enda bedre løsning for deg som ønsker å se mulighetene for solcelleanlegg. Løsningen gjør at du får bedre oversikt over mulige anlegg, hva de produserer og hva det vil koste deg. Du kan lett markere ønsket takflate og justere størrelsen på anlegg med en slider. Når du trykker på en flate så slår løsningen opp i diverse registre og samler inn data, så kjøres simuleringer for solkraftproduksjonen og montasjen. Slik ender du opp med å kunne se hva anlegget produserer og hva det vil koste. Løsningen er nå klar for alle privatkunder, og vil etter hvert også komme for bedriftskunder. Bedriftskunder prosjekteres individuelt.

Smart å bestille tidlig

Nå nærmer vi oss 2019 og vi har allerede solgt mange anlegg for montasje våren 2019. Det er smart å få installert anlegget på starten av året, siden du da vil få produksjon gjennom hele året. Slik sett er det lurt å bestille i år eller i januar, så er du sikret tidlig montasje når snøen går.

Sjekk mulighetene på ditt tak