Nå kommer sola!

Nå i mars har sola for alvor begynt å gi energi, det føles godt!

Nedenfor så ser du solenergiproduksjonen fra et solcelleanlegg på et vanlig hus Brumunddal den 1.mars. Solcelleanlegget har en maks effekt på 3,2kW, er på 20 kvadratmeter og består av 12 paneler. 1.mars var en flott vinterdag, og produksjonen helt oppe i 2,5kW, selv nå på vinteren. I løpet av dagen produserte det over 15 kWh. Dette blir bra framover mot sommeren.

Bli din egen produsent av solenergi

I år kan du også produsere solenergi. Det lønner seg å få anlegget opp så tidlig som mulig for å få med seg solenergien gjennom året. Vi tar imot bestillinger på nøkkelferdige solcelleanlegg, og det kan være lurt å sikre seg en tidlig plass i køen av solenergientusiaster. Vi starter montasje så snart snøen har gått. Nytt av året er at vi nå også tilbyr sorte paneler. Disse gir en flott finish og står godt til enkelte tak og fasader.


Hvordan får jeg et tilbud?

Gå inn på www.eidsivastrom.no/sol. Skriv inn din adresse i solkartet, velg takflate og størrelse på anlegg. Fyll ut din kontaktinfo og send inn ønske om å få tilbud på installasjon av nøkkelferdig anlegg. Ønsker du sorte paneler så kan du kommentere det i feltet «installasjonstidspunkt».

Energisk hilsen oss i Eidsiva Marked