Interessert i solcelleanlegg? Her er et par økonomitips

Det finnes muligheter som kan gjøre innkjøp av solcelleanlegg enklere økonomisk sett. 

Noen ganger kan det være greit å få litt starthjelp for å kunne gjennomføre større prosjekter som man drømmer om. Kunne du tenke deg solcelleanlegg, men vil unngå å "låse" pengene dine i mange år? Her er to muligheter som kan være fint å vite om:

1. Grønt lån

Det skal lønne seg å velge fornybare og miljøvennlige energikilder. Ønsker du lån til å finansiere solceller på taket? Da finnes det grønne lån som er rimeligere enn vanlig boliglån. Flere banker tilbyr grønt boliglån til miljøvennlige og energibesparende tiltak i nye og gamle boliger og fritidsboliger. Installerer du solcelleanlegg kan du få grønt boliglån til meget gunstige vilkår.

SpareBank 1 Østlandet er en av bankene som har et gunstig grønt boliglån, og sammen med oss i Eidsiva Energi ønsker vi å gi kunder grønne og bærekraftige valg. Derfor samarbeider vi blant annet om å informere om muligheten til å få grønt boliglån til solceller.


Her kan du lese mer om grønt lån

2. Prismatch

Hos oss i Eidsiva Energi er du sikret en meget god pris på ditt solcelleanlegg. Hva om du likevel har fått en lavere pris hos en annen leverandør? Vi tilbyr prismatch! Om du har fått et tilbud fra en annen leverandør på samme utstyr som er billigere enn vårt, matcher vi prisen. Alt du trenger å gjøre er og sende oss tilbudet du har fått, så matcher vi prisen - enkelt og greit.

Nysgjerrig på mulighetene for ditt eget hjem?

Sjekk taket ditt her