Eidsiva Strøm og Teater Innlandet

Vi gir deg som fordelskunde mulighet for rabatterte billetter til flere fantastiske forestillinger.

Teater Innlandet står foran en meget aktiv høst, hvor det skal spilles mange forestillinger. Her vil vi få servert både voksenforestillinger, familieforestillinger og barneforestillinger. Eidsiva Strøm gir deg som kunde rabatterte billetter på flere av Teater Innlandets forestillinger denne høsten.

Høyt publikumstall - høy deltagelse
Teater Innlandet er et av få institusjonsteatre som satser på dans. Og dans trekker publikum og seere. I 2016 var Teatrets gave til Ungdoms-OL var signaturlåt “Go beyond, create tomorrow”, med tilhørende koreografi.1,1 millioner TV-seere så Mo og Sirius opptre, sammen med unge dansere fra Innlandet, under NRKs Idrettsgalla.

Solveigs. 2. sang 
Teater Innlandet og NRK Radioteatret markerer Peer Gynts 150 års jubileum med teaterinstallasjonen Solveigs 2. sang.
Solveigs 2. sang
Gjennom lyd, musikk, film og bilder blir vi med på Solveigs reise for å kvitte seg med minnet om Han som en gang gikk og ba henne vente. I et rom omringet av tre store skjermer får du oppleve teater på en helt ny måte, fortalt gjennom fotokunst og NRK Radioteatrets hørespill. Dette er en intens, gripende og mørk historie om den store kjærligheten.
Les mer hos Teater Innlandet.


 HELLO - en ny danseforestilling av Therese SlobHello forestilling
I HELLO møter vi tre unge dansere som har kommet til et nytt land som flyktninger eller innvandrere. Gjennom dans, film og tekst forteller de sin historie.Dette er en vakker og sterk forestilling om identitet, om det å starte på nytt – og lykkes.
Les mer hos Teater Innlandet.

Eidsiva Strøm vil sammen med Teater Innlandet gi deg som fordelskunde rabatterte billetter til mange av de flotte forestillingene som settes opp denne høsten. Følg med på Min Side og Teater Innlandet for mer informasjon.