Velg en lokal strømleverandør

Det er viktigere enn noen gang å velge lokalt. Du kan bidra til den lokale verdiskapningen, også gjennom hvem du velger som strømleverandør. 

Hvorfor velge lokalt?

Ved å velge en lokal aktør kan du stole på at du velger noen som kjenner din region, og som det er lettere å forholde seg til. Eidsiva Energi har vært en aktør i Innlandet gjennom mange år. Som stolt sponsor av ulike lag og foreninger gir vi med glede tilbake til regionen vår. Du kan også støtte ditt nærmiljø ved å være med på bidra til at verdiene går tilbake igjen til ditt lokalsamfunn. 

Visste du også at du hos oss kan få en rekke lokale fordeler? Vi er i gang med å bygge opp et lokalt kundefordelsprogram. Sjekk ut fordelsprogrammet her. 

Få hjelp til å leve energismart

Det er viktig å jobbe for miljøet og et mer bærekraftig samfunn. Derfor er vi opptatt av forybar energi, og fornybar energi er bærekraftig! Dette har vi sterk tro på, og jobber derfor med energismarte løsninger som skal gjøre det lettere for deg å leve nettopp energismart. 

Vi satser på solcelleanlegg slik at du kan produsere din egen fornybare strøm fra sola. Vi tilbyr trygg hjemmelading til de som har valgt å skaffe seg elbil, så de kan fortsette å kjøre miljøvennlig. Du kan nå også ta valget selv om du ønsker opprinnelsesgarantier. Velger du dette har du tatt en aktivt valg på at det produseres like mye vannkraft som du selv forbruker. Det er jo godt å tenke på?

Menneskers forbruk og livstil må være bærekraftig – det handler om å ta bevisste valg. Derfor gir vi også gode råd til hvordan du kan bruke energien din på en smartere, og på en mer økonomisk måte. For eksempel hvordan du kan spare strøm. 

Du kan også bidra til lokalsamfunnet - gjennom strømavtalen din!

Visste du at du enkelt kan være med å bidra til ditt nærmiljø også gjennom strømavtalen din? Med Lagspiller-avtalen får du mulighet til å spille på lag med de lokale heltene - store som små. Lagspiller er en strømavtale som gir klubben eller foreningen i ditt hjerte ekstra støtte hvert år, uten at du trenger å foreta deg noe som helst. Det koster heller ikke noe ekstra for deg! Pengene som går til laget eller foreningen du velger betaler vi. Les om Lagspiller her!

Nysgjerrig på noen av våre andre strømavtaler? Les mer om dem her.