Møt Easee Home

En intelligent, kraftfull og sikker ladestasjon for hjemmet.

Bestill i dag

Vi er stolte av å tilby Easee Home i samarbeid med Easee. Easee har deg som forbruker i fokus, ved å gjøre om på alt og forenkle det som kan forenkles. Resultatet har blitt en teknologirevolusjon uten sidestykke.

Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, da ladestasjonen alltid tilpasser seg bilens behov.

Hvorfor velge Easee?

Hvorfor velge Easee?

Liten. Smart.
Full av kraft.

Easee har alltid fokus på å optimalisere konstruksjonen og verdien i alle produktene de utvikler, slik at du får best mulig opplevelse, uten at det går utover pris, kvalitet og funksjonalitet.

Produktene til Easee skal bli en del av fremtidens strømnett, som fordeler strømmen mer effektivt og utnytter den eksisterende kapasiteten på best mulig måte.

Slik sparer vi samfunnet og miljøet for unødvendig bruk av ressurser og bidrar til en grønnere morgendag.

22 kW

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase, og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt, med mulighet for å koble opptil flere i serie - start med èn og utvid ved behov.

101 /3

Unik lastbalansering

Med Easee Home kan du lastbalansere opptil 3 stk laderoboter per kurs uten behov for ekstra infrastruktur (trådløs). Easee Charge muliggjør lastbalansering av opptil 101 stk. laderoboter per kurs, både online og offline.

69 %

Liten

Laderoboten er 69 % mindre og lettere enn andre elbilladere med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

Flere gode grunner til å velge Easee

Flere gode grunner til å velge Easee
 • Støtter 3-fase lading på IT-nett (230V) NB: elbilen må støtte dette
 • Lastbalansering av opptil 3stk per kurs uten behov for ekstra infrastruktur (trådløs)
 • Automatisk køsystem
 • Lastbalanseringen fungerer offline
 • Integrert 4G i hver boks (e-sim)
 • Mulighet for WIFI tilkobling
 • Permanent låsing av Type 2 kabelen
 • Integrert jordfeilvern Type B
 • Integrert RFID leser og energimåling
 • Utviklet og produsert i Norge
 • Boksen er 70% mindre enn andre løsninger og den veier kun 1,5kg
 • 5 års garanti

Få maks kraft ut av ladeboksen din med Easee Equalizer

Easee Equalizer er en tilleggsmodul som lar deg bruke all ledig kapasitet på strømnettet ditt hjemme til å lade elbilen eller elbilene dine, uten at du trenger å bekymre deg for at hovedsikringen skal ryke.

Easee Equalizer optimaliserer utnyttelsen av strømnettet ditt, og kan hjelpe deg til å unngå dyre oppgraderinger av el-installasjonen din og økt nettleie i forbindelse med økning av kapasiteten på hovedsikringen din. Se eksempel på mulige besparelser nedenfor.

Equalizer kobles til AMS-strømmåleren i sikringsskapet ditt og kommuniserer trådløst med Easee-laderoboten(e). En av fordelene til Easee Equalizer er at den kan kommunisere med ladeboksen også offline, enten via lokal Wifi eller radio. På denne måten er du sikret maks utnyttelse av tilgjengelig effekt også hvis internett er ustabilt eller nede i perioder.

Equalizeren er super-enkel å konfigurere: ta den ut av esken og hold den inntil laderoboten i ett sekund. Deretter kobles den til HAN-porten på bygningens strømmåler. Ferdig!

Den kommuniserer med laderoboten(e), via EaseeLink™ over radio eller Wi-Fi. Enheten er utviklet og produsert i Norge.

Bestill Easee Equalizer sammen med ladeboksen her.

Så mye kan du spare med Easee Equalizer

Her er et priseksempel basert på erfaringer fra en Eidsiva-ansatt. Vedkommende hadde for lite kapasitet på sin hovedsikring til å kunne lade på 7,4 kW uten å oppgradere. Dette er vel og merke et litt ekstremt tilfelle, da økning av hovedsikring medførte at det måtte installeres nytt hovedinntak til huset. Det er likevel et relevant eksempel, da mange har et gammelt strømopplegg med begrenset kapasitet i sine hus.

Her er kostnadene oppsummert:

 • Oppgradering fra 50A til 63A hovedsikring (medførte oppgradering fra enfase til trefase, ny hovedinntakssikring og utvendig inntaksskap): ca. 14 000 kr.

 • Tilknytningsgebyr fra Eidsiva Nett (nå Elvia) for oppgradering av hovedinntak: ca. 2 000 kr.

 • Ny nettleietariff, fra E17 til E25: økning i fastledd på kr 2 325 per år (Elvia, nettområde Innlandet).

På fem år ville vedkommende spart drøyt 26 000 kr på å velge Easee Equalizer framfor å oppgradere hovedsikringen.

Dette er som nevnt et litt ekstremt tilfelle, men for de fleste som har for liten hovedsikring til å få full effekt fra ladeboksen sin uten laststyring, vil Easee Equalizer være innspart innen ett år bare ved å unngå økt nettariff. Unngåtte kostnader for oppgradering av det elektriske anlegget kommer i tillegg til dette.