Møt Elvi

Den eneste laderen du noen gang vil trenge

Om Elvi

Om Elvi

Elvi er en smart lader, laget med et modulært design slik at du slipper å kjøpe en ny lader når du får en ny elbil med en annen ladekapasitet eller bytter bolig. Alle oppdateringer skjer kontinuerlig over skyen, eller ved at en komponent skiftes ut.

Derfor sier vi at Elvi er den eneste laderen du som elbilist noen gang vil trenge. Med en smart lader som Elvi kan du overvåke ladeøktene dine, styre unna effekttopper, fakturere forbruket ditt til arbeidsgiveren din og integrere den mot smarthjemmet ditt. Elvi er enkel å installere og passer til alle hjem og alle type elbiler.

Oppgraderbar og fremtidssikret

Elvi utvikler seg med teknologien. Takket være "Click-on"-funksjonen og det modulære designet trenger du kun å oppgradere ladekabelen og ladekapasiteten.​

Oppgraderbar og fremtidssikret

Intelligent og effektiv

Gjennom vår app, Hey EVBox, gjør Elvi det enkelt å styre tilgangen og overvåke ladingen. Gjennom vår globale ladeløsning, Everon, gjør vi det enkelt å integrere med fremtidens smarte hjem og energisystemer.

Intelligent og effektiv

Modulær og vedlikeholdsfri

Det modulære designet forenkler installasjonen for både elektriker og bruker. Få veggplaten installert av en elektriker, så trenger du kun å feste ladekabelen, klikke på Elvi og du er klar til å lade.

Modulær og vedlikeholdsfri

Praktisk og enkel å bruke

Plugg inn bilen for å lade og plugg ut for å kjøre. Vi gjør det trygt og enkelt for deg, så du kan fokusere på å nyte opplevelsen av å kjøre elektrisk, uten utslipp.

Praktisk og enkel å bruke

Smart lading

Smart lading

En smart lader må være koblet opp mot et nettverk hvor den kan administreres virtuelt. Elvi kommer med både WiFi-tilkobling og simkort. Den er også utstyrt med en kWh-måler som gjør at du kan spore ladeøktene dine og viderefakturere forbruket ditt med hjelp av noen få tastetrykk.

I tillegg kan du spare deg for store utgifter ved å integrere Elvi mot smarthjemmet ditt. Slik bestemmer du hvilke tidspunkt av døgnet bilen din skal lades for å unngå effekttopper.

Lad med app

Lad med app

Med appen “Hey EVBox” kan du administrere ladestasjonen og ladeøktene dine etter eget ønske. Appen er selvsagt gratis å laste ned og bruke.

Slik aktiverer du appen og starter lading:

1. Lag konto
2. Registrer ladestasjon og ladekort
3. Koble på Wifi
4. Start lading!

Hey EVBox for iPhone

Hey EVBox for Android

Produktdetaljer

Produktdetaljer
  • Modulært design (Veggplate og ladestasjon med Type 2 ladekontakt)
  • Svart farge
  • Ladekapasitet opp til 22 kW
  • Wifi og modem
  • Integrert kWh-måler
  • Integrert digitalt jordfeilsvern (CCID), trenger kun type A i sikringsskapet
  • Kortleser for start og stopp av ladeøkter (RFID)
  • Egen ladeapp for smarttelefonen

Last ned Elvi produktbrosjyre