Energisk opplevelsesdag på Hunderfossen!

Vi inviterer fordelskunder til en energisk opplevelsesdag i Hunderfossen Familiepark søndag 26. august 2018!

Eidsiva gjentar suksessen og inviterer til Eidsivas energiske opplevelsdag i Hunderfossen Familiepark søndag 26. august! Vi byr på underholdning, grillpølser og gode opplevelser i en av Norges mest populære familieparker. 

Program for dagen

I tillegg til alle attraksjonene i Hunderfossen Familiepark byr Eidsiva på grillpølser, konkurranser og underholdning.

  • Kl 10.00 - 11.30: Parken åpner, og Eidsiva ønsker velkommen ved inngangen. Ta med deg billettene du har fått i posten, og lever disse til Eidsivas representanter ved inngangen. Har du glemt billettene hjemme? Oppgi navnet ditt, så finner vi deg på gjestelisten. 
  • Kl. 10.30 - 12.30: Konkurranse og aktiviteter utenfor Energisenteret. Trollene Trollgeir og Nut kommer på besøk! 
  • Kl. 13.00 - 14.00: Eidsiva presenterer Skrimmel Skrammel-show og premieutdeling på hovedscenen i parken.
  • Kl. 14.00 - 16.00: Pølseservering og flere aktiviteter utenfor Energisenteret.
  • Kl. 17.00: Parken stenger. Vel hjem!

Ofte stilte spørsmål

Billettene er utsolgt, hva gjør jeg?

Til dette arrangementet har vi et begrenset antall billetter som deles ut gratis til fordelskunder. Det er også mulig å delta på Eidsivas opplevelsesdag ved å kjøpe ordinære billetter ved inngangen til Hunderfossen Familiepark 26. august. 

Alle som er i parken denne dagen, uavhengig av billetttype, er velkommen til å se showet på Eidsivascenen og delta i konkurransene. 

Jeg er usikker på om bestillingen min er i orden

Alle som har bestilt billetter skal få en ordrebekreftelse på e-post. Hvis du ikke har fått e-post, eller er usikker på om bestillingen din er registrert, start en chat med Kundeservice eller ring 62 12 32 62.

Hvem kan bestille gratis billetter?

Alle som er fordelskunde i Eidsiva Energi kan bestille billetter. Det vil si alle med strømavtalen InnlandsSpot, InnlandsSpot UngTrygg Privat Fastpris 1-3 år eller StrømLeasing. Dette er såkalte fordelsavtaler som gir deg ekstra kundefordeler gjennom hele året. Kunder med andre avtaler får dessverre ikke bestilt.

Hvorfor kan jeg ikke bestille flere enn fire billetter?

Vi har satt en begrensning på maks fire gratisbilletter per kunde. Dette fordi flest mulig skal få mulighet til å delta på arrangementet. Hunderfossen Familiepark er åpen som normalt denne dagen, og det er mulig å kjøpe ekstra billetter ved inngangen. Barn under 90 cm går gratis og trenger ikke billett.

Jeg får ikke logget inn eller registert meg på Min Side

Vær oppmerksom på Min Side-brukeren må være knyttet til den som står som eier av strømabonnementet. Hvis du ikke får registrert deg kan årsaken være at en annen i husholdningen din allerede har en bruker. Du benytter e-postadressen din som brukernavn, og velger passord selv. Dersom du har glemt passordet ditt, velger du "glemt passord"og følger anvisningene. Trenger du hjelp, kontakt Kundeservice (hverdager mellom 09.00-16.00)