Hunderfossen 2019

Vi inviterer kunder med avtalefordeler til en energisk opplevelsesdag i Hunderfossen Familiepark søndag 1. september 2019!

Eidsiva gjentar suksessen og inviterer til Eidsivas energiske opplevelsdag i Hunderfossen Familiepark søndag 1. september! Vi byr på underholdning, grillpølser og gode opplevelser i en av Norges mest populære familieparker.

Billetter

Billetter legges ut onsdag 21. august kl. 09:00 i billettluka.

Gå til billettluka

Program for dagen

I lys av dagens situasjon og med hensyn til smittevernreglene vil Eidsiva Energi ikke arrangere særskilte aktiviteter inne i Familieparken. Det vil heller ikke bli servert mat i regi av oss. Øvrige aktiviteter og bespisning inne i parken må derfor betales av den enkelte deltakeren, dette gjelder også p-avgift. Vi håper på forståelse for dette.

Dette skjer lørdag 5. september:

Klokken 10.00-10.30: Hunderfossen Familiepark åpner. Ha de digitale billettene lett tilgjengelige, og scann disse ved inngangen.
Kl. 10.00-17.00: Fri lek og moro i Hunderfossen Familiepark.
Kl. 11-14: Energisenteret arrangerer Energiløypa. De som gjennomfører alle aktivitetene, er med i trekningen av flotte premier.
Vinnerne vil bli annonserte på Facebook-siden vår.
Kl. 17.00: Parken stenger. Vel hjem!

Ofte stilte spørsmål

Billettene er utsolgt, hva gjør jeg?

Til dette arrangementet har vi et begrenset antall billetter som deles ut gratis til kunder som har strømavtale med avtalefordeler. Det er også mulig å delta på Eidsiva Energis opplevelsesdag ved å kjøpe ordinære digitale billetter på Hunderfossens hjemmeside. Merk vennligst at alle billetter for 2020-sesongen må forhåndsbestilles, da Hunderfossen Familiepark trenger å ha kontroll på antall besøkende i Parken grunnet covid-19-situasjonen. 

Korona-situasjonen

Eidsiva Energi, i samarbeid med Hunderfossen Familiepark, ønsker å understreke at dette arrangementet gjennomføres med stor respekt for smittevernreglene for covid-19.

Dersom du eller noen i familien din har symptomer på covid-19, må dere bli hjemme denne dagen. Vi oppfordrer naturligvis også alle i særlige risikogrupper til ikke å delta på årets arrangement. Vi ber alle deltakere ta vare på hverandre og utvise hensyn til andre besøkende denne dagen. Sammen skaper vi et trivelig arrangement for alle.

Her kan du lese oppdaterte smittevern-tiltak iverksatt av Hunderfossen. Vi ber deg om å gjøre deg kjent med disse før du besøker Parken. 

Jeg er usikker på om bestillingen min er i orden

Har du spørsmål angående bestillingen din eller billettene dine, send en mail til pamelding@eidsivaenergi.no.

Hvem kan bestille gratis billetter?

Alle som har strømavtale med avtalefordeler i Eidsiva Energi kan bestille billetter. Det vil si alle med strømavtalen InnlandsSpot, InnlandsSpot UngTrygg Privat Fastpris 1-3 år, eller Standard Variabel. Dette er såkalte fordelsavtaler som gir deg ekstra kundefordeler gjennom hele året. Kunder med andre avtaler får dessverre ikke bestilt gratisbilletter, men kan kjøpe ordinære digitale billetter, da Parken er åpen som normalt denne dagen.

Jeg er fordelskunde, kan jeg bestille billetter?

Billetter til Hunderfossen er ikke del av det vanlige fordelsprogrammet som alle kunder kan melde seg inn i. Billettene kan kun bestilles hvis du har en strømavtale med eksklusive avtalefordeler (se forrige spørsmål).

Hvorfor kan jeg ikke bestille flere enn fire billetter?

Vi har satt en begrensning på maks fire gratisbilletter per kunde. Dette fordi flest mulig skal få mulighet til å delta på arrangementet. Hunderfossen Familiepark er åpen som normalt denne dagen, og det er mulig å kjøpe ekstra billetter digitalt på forhånd.