Hunderfossen 2020

Tradisjonen tro inviterer Eidsiva Energi kunder med avtalefordeler til en Energisk Dag i Hunderfossen Eventyrpark lørdag 5. september!

 

Eidsiva Energi gjentar suksessen og inviterer til nok en Energisk Dag i Hunderfossen Eventyrpark lørdag 5. september! Velkommen til god energi og nye opplevelser i en av Norges mest populære familieparker!

Billetter

OPPDATERING: Billettene til årets Hunderfossen ble i år revet vekk på rekordtid! Dere som har fått tak i billetter vil få billettene deres fra Hunderfossen i løpet dagen.

 

Som kunde med avtalefordeler kan du torsdag 20. august klokken 09.00 gå inn via linken du mottok via mail fra oss og reservere billetter. Du vil få bekreftelse på mail dersom du har fått billetter. I løpet av dagen vil du så motta en mail med en rabattkode fra Hunderfossen Eventyrpark, denne rabattkode brukes ved bestilling via Hunderfossens billettsystem. Du kan da bestille opptil 4 billetter. Merk vennligst at bestilling kun vil foregå gjennom Hunderfossens system i år, dette for å sørge for en heldigital løsning med respekt for smittevern. 

Vi legger ut et begrenset antall billetter. Den digitale løsningen krever at du betaler et gebyr på 4 kroner per billett ved bestilling. Selve billetten blir betalt av Eidsiva Energi. Vi håper på forståelse for at denne løsningen er mest hensiktsmessig i henhold til smittevernreglene - sammen skaper vi en trygg og fin dag for alle!

Program for dagen

I lys av dagens situasjon og med hensyn til smittevernreglene vil Eidsiva Energi ikke arrangere særskilte aktiviteter inne i Eventyrparken. Det vil heller ikke bli servert mat i regi av oss. Øvrige aktiviteter og bespisning inne i parken må derfor betales av den enkelte deltakeren, dette gjelder også p-avgift. Vi håper på forståelse for dette.

Dette skjer lørdag 5. september:

  • Klokken 10.00-10.30: Hunderfossen Eventyrpark åpner. Ha de digitale billettene lett tilgjengelige, og scann disse ved inngangen.
  • Kl. 10.00-17.00: Fri lek og moro i Hunderfossen Eventyrpark.
  • Kl. 11-14: Energisenteret arrangerer Energiløypa. De som gjennomfører alle aktivitetene, er med i trekningen av flotte premier.
    Vinnerne vil bli annonserte på Facebook-siden vår.
  • Kl. 17.00: Parken stenger. Vel hjem!

Ofte stilte spørsmål

Billettene er utsolgt, hva gjør jeg?

Til dette arrangementet har vi et begrenset antall billetter som deles ut gratis til kunder som har strømavtale med avtalefordeler. Det er også mulig å delta på Eidsiva Energis Energiske Dag ved å kjøpe ordinære digitale billetter på Hunderfossens hjemmeside. Merk vennligst at alle billetter for 2020-sesongen må forhåndsbestilles, da Hunderfossen Eventyrpark trenger å ha kontroll på antall besøkende i Parken grunnet covid-19-situasjonen. 

Korona-situasjonen

Eidsiva Energi, i samarbeid med Hunderfossen Eventyrpark, ønsker å understreke at dette arrangementet gjennomføres med stor respekt for smittevernreglene for covid-19.

Dersom du eller noen i familien din har symptomer på covid-19, må dere bli hjemme denne dagen. Vi oppfordrer naturligvis også alle i særlige risikogrupper til ikke å delta på årets arrangement. Vi ber alle deltakere ta vare på hverandre og utvise hensyn til andre besøkende denne dagen. Sammen skaper vi et trivelig arrangement for alle.

Her kan du lese oppdaterte smittevern-tiltak iverksatt av Hunderfossen. Vi ber deg om å gjøre deg kjent med disse før du besøker Parken. 

Jeg er usikker på om bestillingen min er i orden

Har du spørsmål angående bestillingen din eller billettene dine, send en mail til pamelding@eidsivaenergi.no.

Hvem kan bestille gratis billetter?

Alle som har strømavtale med avtalefordeler i Eidsiva Energi kan bestille billetter. Det vil si alle med strømavtalen InnlandsSpot, InnlandsSpot UngTrygg Privat Fastpris 1-3 år, GOBB PrivatStandard Variabel, Trumf strømavtale Eidsiva Spot, Trumf strømavtale Eidsiva Trygg eller Strømleasing. Dette er såkalte fordelsavtaler som gir deg ekstra kundefordeler gjennom hele året. Kunder med andre avtaler får dessverre ikke bestilt gratisbilletter, men kan kjøpe ordinære digitale billetter, da Parken er åpen som normalt denne dagen.

Jeg er fordelskunde, kan jeg bestille billetter?

Billetter til Hunderfossen er ikke del av det vanlige fordelsprogrammet som alle kunder kan melde seg inn i. Billettene kan kun bestilles hvis du har en strømavtale med eksklusive avtalefordeler (se forrige spørsmål).

Hvorfor kan jeg ikke bestille flere enn fire billetter?

Vi har satt en begrensning på maks fire gratisbilletter per kunde. Dette fordi flest mulig skal få mulighet til å delta på arrangementet. Hunderfossen Familiepark er åpen som normalt denne dagen, og det er mulig å kjøpe ekstra billetter digitalt på forhånd.