Bytt til InnlandsSpot
- få 1 % rabatt per år på solcelleanlegg

Snu vinterens rekordhøye strømpriser til noe positivt. Velg Eidsiva Energi, og ta noen skritt på vei mot en energismart og fornybar fremtid.

Bestiller du InnlandsSpot i dag får du:

1 % rabatt per år på solcelleanlegg

Du får 1 % rabatt på ditt første solcelleanlegg for hvert år du er kunde hos oss og har InnlandsSpot med solbonus. Kanskje virker det fjernt, men dagen da du kan bli din egen produsent av strøm kommer raskere enn du tror.

I mellomtiden sparer du rabatter og god samvittighet, med en konkurransedyktig strømprisavtale.

100 % vannkraft i 1 måned

Vi lover å produsere vannkraft tilsvarende ditt forbruk i én måned – uten ekstra kostnad for deg. Slik sikrer vi sammen økt etterspørsel etter fornybar energi. Ordningen kalles opprinnelsesgaranti og selges som tillegg til alle våre strømavtaler for kr 1,50 per dag.

Etter den første måneden tar vi kontakt for å høre om du ønsker å forlenge opprinnelsesgarantien på din strømavtale.

Hvorfor er strøm fra Eidsiva Energi et miljøbevisst valg?

Vi tror på en fornybar fremtid og drømmer om at flest mulig husstander skal bli selvforsynt med kortreist, fornybar strøm. Vi fortsetter derfor å investere i produksjon av fornybar vann-, vind- og solenergi. Frem til du er klar for å gjøre det samme, har vi laget en strømavtale som hjelper deg å spare.

Strøm er nå rekorddyrt. Mens etterspørselen i Europa fortsetter å drive prisene på ren, norsk vannkraft opp, har vi i Norge liten tradisjon for å betale ekstra for ren energi. Derfor kom faktisk mye av strømmen vi brukte her til lands i 2018 fra europeiske kull- og kjernekraftverk.

Vi hjelper deg å leve litt mer energismart – ett skritt av gangen.

Fakta

Med en spotavtale får du en strømpris som følger utviklingen på kraftbørsen på timesnivå, for området der din bolig ligger.
Se dagens spotpris på strøm her.

Les mer om hvordan opprinnelsesgaranti fungerer her.

Nysgjerrig på sol allerede nå? Sjekk taket ditt her.