Bytt til InnlandsSpot
- få 100 % vannkraft i 1 måned

Snu vinterens rekordhøye strømpriser til noe positivt. Velg Eidsiva Energi, og ta noen skritt på vei mot en energismart og fornybar fremtid.

Bestiller du InnlandsSpot i dag får du:

100 % vannkraft i 1 måned

Vi lover å produsere vannkraft tilsvarende ditt forbruk i én måned – uten ekstra kostnad for deg. Slik sikrer vi sammen økt etterspørsel etter fornybar energi. Ordningen kalles opprinnelsesgaranti og selges som tillegg til alle våre strømavtaler for kr 1,50 per dag.

Etter den første måneden tar vi kontakt for å høre om du ønsker å forlenge opprinnelsesgarantien på din strømavtale.

1 % rabatt per år på solcelleanlegg

Du får 1 % rabatt på ditt første solcelleanlegg for hvert år du er kunde hos oss og har InnlandsSpot med solfordel. Kanskje virker det fjernt, men dagen da du kan bli din egen produsent av strøm kommer raskere enn du tror.

I mellomtiden sparer du rabatter og god samvittighet, mens du garantert har en av markedets mest konkurransedyktige strømprisavtaler.

Hvorfor er strøm fra Eidsiva Energi et miljøbevisst valg?

Strøm er nå rekorddyrt. Europa fortsetter å øke sin etterspørsel etter ren, norsk vannkraft, og betaler stadig mer for denne. Samtidig har vi i Norge liten tradisjon for å betale ekstra for ren energi.

Eidsiva tror på en fornybar fremtid og drømmer om at flest mulig husstander skal bli selvforsynt med kortreist og fornybar strøm. Vi fortsetter derfor å investere i produksjon av fornybar energi. Og selv om vi ikke kan styre hvilken strøm som ender hvor, så hjelper vi deg å leve litt mer energismart – ett skritt av gangen.

Fakta

Med en spotavtale får du en strømpris som følger utviklingen på kraftbørsen på timesnivå, for området der din bolig ligger.
Se dagens spotpris på strøm her.

Les mer om hvordan opprinnelsesgaranti fungerer her.