Eika Forsikring

Hvordan bestiller jeg?

Du kan bestille forsikring på to forskjellige måter:

- Meld din interesse på kontaktskjema på denne siden.
- Ta kontakt med Eikas kundesenter på tlf 62 55 58 00.

Jeg har fylt ut og levert inn skjema. Hva skjer videre?

Din henvendelse er lagt i kø og behandles fortløpende. Du kan under normale omstendigheter regne med å bli kontaktet av en av våre kundekonsulenter i løpet av tre virkedager. Hvis det imidlertid skulle ta lengre tid, ber vi deg ta kontakt med oss på tlf: 62 55 58 00.

Jeg trenger forsikring omgående. Hva gjør jeg?

Om du trenger forsikring umiddelbart, kontakt vårt kundesenter på tlf: 62 55 58 00.

Må jeg være kunde i en Eika-bank for å kjøpe produkter av Eika Forsikring?

Nei, du må ikke være kunde i en Eika-bank for å kjøpe forsikring hos oss.

Hvor mye rabatt gir avtalen?

Avtalen gir deg 15% grunnrabatt på utvalgte forsikringsprodukter. I tillegg til dette, kvalifiserer kjøp av 3 eller flere forsikringsprodukter en samlerabatt på ytterligere 10%.

Hvilke produkter gis det rabatt på?

Logg inn med Min side-brukeren din og gå til Eika Forsikring sin kundefordelside for å se hvilke forsikringsprodukter grunnrabatten gjelder.

Får jeg rabatt hvis jeg allerede er forsikringskunde hos dere?

Hvis du er kunde av oss fra før, kan du be om å få rabatten tillagt dine eksisterende forsikringer. Dette gjelder både om du er direktekunde eller har dine forsikringer igjennom en av bankene i Eika Alliansen. Det kan finnes kunder som av visse årsaker ikke innrømmes rabatt.

Hva beregnes rabatten av?

Rabattgrunnlaget er veiledende produktpris. Eksisterende kunder med andre rabatter, vil ikke kunne beholde disse ved inngåelse av denne avtale.

Ved kjøp av forsikring, hvem eier kundeforholdet?

Ved kjøp av forsikring gjennom denne avtalen, blir du kunde av Eika Forsikring. Hvis du allerede har kundeforhold til en lokalbank i Eika Alliansen, kan du velge å få avtalerabatten tillagt eksisterende kundeforhold slik at du kan fortsette å ha dine forsikringer via lokalbanken.

Når får jeg faktura?

Privatkunder kan fritt velge mellom Bankgiro (1-2-4 terminer/år) eller Avtalegiro (1-2-4-6-12 terminer/år). Det mest vanlige er 12 terminer og avtalegiro.