Produksjonsvisning

Få full oversikt over strømproduksjonen fra solcelleanlegget ditt på mobil, nettbrett og PC

Hvordan du setter opp din vekselretter

Din vekselretter har mulighetenfor å vise og følge din produksjon via internett. Det er ikke nødvendig, men noe du kan gjøre hvis du vil følge ekstra godt med. Veiledning for å koble deg til internett slik at du kan se produksjon på mobil og PC finner du nedenfor.

Steca-vekselsretter

Du må plugge en internettkabel i vekselsretteren og så starte registreringen på siden. Da må du ha notert deg serienummeret på vekselsretteren, som du finner på vekselretteren.

Registreringen er helt nederst på siden. Fullfør registreringen som beskrevet. StecaGrid Portal fungere både på PC, nettbrett og smarttelefon. Manualen ligg under «Downloads» og «manuals».

Link: Produktmanual

INVT

INVT har monitoreringsløsninger via web iMars InfoExpert eller app iMars PhoneExpert. Les mer og last ned fra linken nedenfor.

Link: http://www.invt-solar.com/products/monitor-system.

FRONIUS

På Fronius står installasjonsveiledningen klistret på selve vekselsretteren. Følg denne. Det er mulig å få produksjonsvisning både på web og app.

Link: https://www.solarweb.com

SOLAX

Solax-vekselsrettere har flere løsninger for produksjonsvisning. Det er mulighet for tilkobling med Ethernet/internettkabel kabel som gjør det mulig å følge produksjonen på web eller via app.

Link: Wifi monteringsguide

Solax selger også en enhet som heter Pocket Wwifi. Det er en enhet som du plugger inn i inverteren som lar det bruke wifi til å koble til internett, som gjør det mulig å følge produksjonen på web eller via app.

Link: Wifi monteringsguide for PC eller smarttelefon