Teknisk informasjon om solceller

Solcelle-dokumenter

Solcelle-dokumenter

Vi har samlet relevante dataark, sertifikater og garantier for deg som er på utkikk etter mer teknisk informasjon om solceller.

Gå til dokumenter

SolSpot - En avtale for våre solcellekunder

SolSpot - En avtale for våre solcellekunder

Ved kjøp av solcelleanlegg fra Eidsiva Energi får du med strømavtalen SolSpot på kjøpet.

Med Solspot får du ikke bare strøm til innkjøpspris – du får også muligheten til å selge egenprodusert strøm tilbake til Eidsiva Energi i de periodene du produserer mer enn du bruker. Prisen følger utviklingen hos kraftbørsen på timesnivå, og er basert på spotprisen i området der kraften blir levert - både for strømmen du kjøper og for strømmen du produserer tilbake til nettet. 

Med avtalen Solspot får du også flere kundefordeler med på kjøpet, som gratis billetter til kultur- og idrettsarrangementer i Innlandet og rabatter hos flere samarbeidspartnere. Avtalen har et påslag på 6,95 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på 49 kr. 

Full kontroll

Full kontroll

Du kan enkelt følge hvor mye anlegget ditt produserer til enhver tid, og hvor mye du sparer miljøet, via PC, nettbrett og telefon.

De fleste vekselsretterne vi installerer kan enkelt kobles til internett, slik at du kan følge med på hvor mye du produserer og få nøkkeltall. Avhengig av type vekselsretter, så vil dette typisk vises i daglige, ukentlige, månedlige og årlige profiler i et intuitivt brukergrensesnitt. Løsningen vil også evaluere din produksjon i forhold til andre systemer i samme region, som gjør det mulig å finne ut om du ligger over eller under det regionale gjennomsnittet.