Våre solcelleanlegg

Hvor store er solcellepanelene?

Solcellepanelene er på ca. 1,6 kvadratmeter, og du trenger omtrent 7 kvadratmeter takplass for å montere ca. 1 kWp (1000kWh årsproduksjon). Vanlige anlegg er typisk fra 2kWp og oppover.

Kan solcellene erstatte taket?

Ja, det finnes løsninger for integrerte solceller som kan erstatte det ordinære taket. Ta kontakt for informasjon om dette.

Krever solcelleanlegget vedlikehold?

Et solcelleanlegg har ingen bevegelige deler, og krever derfor veldig lite vedlikehold. Solcellepanelene leveres med 25 år produksjonsgaranti, og har en forventet levetid på over 30 år. 

Hva inngår i Eidsivas solcelleløsninger?

Vi tilbyr nøkkelferdige solcelleanlegg som inneholder solcellepaneler, vekselretter, montering og installasjon. Vi håndterer også forhåndsmelding og ferdigmelding til ditt lokale strømnettselskap. 

Kan jeg montere selv?

Vi tar det hele og fulle ansvaret for montering og installasjon. Vi ønsker at alle prosedyrer skjer på en riktig og sikker måte, og at du som kunde blir fornøyd. Når fagfolk gjør jobben er du også sikret 25 års garanti på solcelleanlegget. Av denne grunnen selger vi kun solcellepakker med montering inkludert i prisen. 

Hvor lang tid tar det fra bestilling til anlegget er i drift?

Vår målsetning er at anlegget er i drift 8 uker etter bestilling. I enkelte tilfeller kan det ta noe lengre tid, men dette vil du i så fall få beskjed om. 

Er det Eidsiva som monterer solcellene?

Nei, ikke direkte. Vi samarbeider med Solcellespesialisten, som har godkjente og erfarne solcelle-installatører. På denne måten er du sikret at installasjon og montering blir gjort på en riktig og sikker måte. 

Hvordan blir solcelle montert?

Dette varierer ut fra hvilken type tak du har, men generelt bruker vi fester som er spesialtilpasset ditt tak. Disse fester vi først, før vi legger på skinner som vi til slutt monterer solcellepanelene på.

Kan jeg kjøpe og få installert anlegg fra dere uansett hvor jeg bor i landet?

Ja, vi leverer solcelleanlegg over hele landet.