Få full oversikt på Min side

Min Side gjør det enkelt for deg som kunde i Eidsiva å få oversikt over fakturaer og energiforbruk. Ved et bevist forhold til ditt forbruk kan du redusere kostnader for kraftforbruk, nettleie og offentlige avgifter.

Våre energiverktøy på Min side:

Økonomioversikt

Viser informasjon om kraftkostnad, nettleiekostnad og avgifter for hvert enkelt anlegg med historikk to år tilbake i tid. Her finner du også en fakturaoversikt, samt at du har mulighet for å oppdatere kontaktinformasjon og annen relevant informasjon.

Energioversikt

Viser timeverdier, varighetskurver, utetemperatur, effektverdier og historisk månedsforbruk to år tilbake i tid, for hver enkelt måler. Du kan hente ut forbruksrapporter og effekttoppanalyser, som er grunnlaget for beregning av nettleien.

Fakturaadmin

Inneholder en fakturaoversikt og en periodeoversikt, med full sortering på alle rapportens elementer. Her kan du lage din egen struktur gjennom å opprette avdelinger for bedre oversikt. I fakturarapportering kan du velge å hente ut forbruk/kostnad på enkelte anlegg, avdelinger eller totalt for virksomheten i ønsket periode. Rapportene kan enkelt konverteres til excel direkte fra bildet. Fakturaadmin har også link til en pdf-kopi av anleggenes enkeltfakturaer som kan skrives ut ved behov.

Kontakt oss for en uforpliktende prat