Få full oversikt på Min side

Få full oversikt på Min side

Min Side gjør det enkelt for deg som kunde i Eidsiva å få oversikt over fakturaer og energiforbruk. Ved et bevist forhold til ditt forbruk, kan du redusere kostnader for kraftforbruk, nettleie og offentlige avgifter.

Min Side for bedrifter er et svært nyttig selvbetjeningsverktøy.

Her får du enkelt tilgang til:
• Økonomioversikt: kraftkostnad, nettleie- kostnad og avgifter for hvert enkelt anlegg med historikk 2 år tilbake i tid.

• Energioversikt: timeverdier, varighetskurver, utetemperatur, effektverdier og historisk månedsforbruk 2 år tilbake i tid, for hver enkelt måler.

• Fakturaadministrasjon: her finner du faktura -og periodeoversikt. Du kan enkelt lage din  egen struktur gjennom å opprette avdelinger for bedre oversikt. I fakturarapportering kan du velge å hente ut forbruk/kostnad på enkelte anlegg, avdelinger eller totalt for virksomheten i ønsket periode.

Har du ikke prøvd Min Side?
• Gå til minside.eidsivaenergi.no.
• Klikk på “Registrer bruker” nederst på siden og følg anvisningene.

Har du spørsmål om Min Side, kontakt kundeservice på tlf: 621 23 262

Våre energiverktøy på Min side:

Økonomioversikt

Viser informasjon om kraftkostnad, nettleiekostnad og avgifter for hvert enkelt anlegg med historikk to år tilbake i tid. Her finner du også en fakturaoversikt, samt at du har mulighet for å oppdatere kontaktinformasjon og annen relevant informasjon.

Energioversikt

Viser timeverdier, varighetskurver, utetemperatur, effektverdier og historisk månedsforbruk to år tilbake i tid, for hver enkelt måler. Du kan hente ut forbruksrapporter og effekttoppanalyser, som er grunnlaget for beregning av nettleien.

Fakturaadmin

Inneholder en fakturaoversikt og en periodeoversikt, med full sortering på alle rapportens elementer. Her kan du lage din egen struktur gjennom å opprette avdelinger for bedre oversikt. I fakturarapportering kan du velge å hente ut forbruk/kostnad på enkelte anlegg, avdelinger eller totalt for virksomheten i ønsket periode. Rapportene kan enkelt konverteres til excel direkte fra bildet. Fakturaadmin har også link til en pdf-kopi av anleggenes enkeltfakturaer som kan skrives ut ved behov.

Spørsmål? Vi hjelper deg med det du lurer på

Chat med oss