Bli en Lagspiller

Strøm er strøm - men overskudd er ikke overskudd ❤️ Tidenes enkleste dugnad er lansert - bli Lagspiller og støtt din klubb i dag!

Bli en lagspiller i dag!

Hva er Lagspiller?

Lagspiller er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år, uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Hvordan fungerer det?

Du velger hvem du ønsker å støtte når du bestiller avtalen, resten fikser vi - enkelt og greit! Det første året gir vi 400 kr i støtte hvis du er ny kunde, deretter 200 kr hvert år du fortsatt har avtalen. Er du allerede kunde hos oss i dag, kan du enkelt bytte avtale - og gi laget du bryr deg om 200 kr hvert år.

Hva koster det?

Lagspiller-avtalen følger spotprisen, som gir deg billigst strøm på sikt. Se priser og vilkår for Lagspiller her.

Spørsmål og svar om Lagspiller

Vanlige spørsmål

Er dere et lag eller en forening som ønsker flere Lagspillere?

Er dere et lag eller en forening som ønsker flere Lagspillere?

Vi kan lage promoteringsmateriale for dere - kostnadsfritt!

Vi ønsker å gjøre det enkelt for lag og foreninger å skaffe seg flere Lagspillere. Send oss et bilde av laget/foreningen dere tilhører, så fikser vi resten i en fei - helt gratis!

Hva vi trenger:

Et bilde av laget eller foreningen, helst i stort format. Bildet bør være i jpg- eller png-format.

Obs! Laget/foreningen må være registrert i Enhetsregisteret/Frivillighetsregisteret i Brønnøysund for at dere skal kunne motta støtte fra Lagspiller og få kostnadsfritt promoteringsmateriale.

Hva dere får:

Promoteringsmaterialet inkluderer en flyer (A4/A5-format) som dere kan printe ut, og et annonsebilde for Facebook. Flyeren inneholder bilde av laget/foreningen, en liten tekst og Lagspiller-logoen, mens annonsebildet for Facebook inneholder bildet av laget/foreningen og Lagspiller-logoen.

Send e-post med laget/foreningen dere tilhører og bildet til følgende adresse:

lagspiller@eidsiva.no

Chat med oss