Bli en Lagspiller

Strøm er strøm - men overskudd er ikke overskudd ❤️ Tidenes enkleste dugnad er lansert - bli Lagspiller og støtt din klubb i dag!

Bli en Lagspiller i dag!

Hva er Lagspiller-avtalen?

Lagspiller er en strømavtale som gir klubben eller foreningen i ditt hjerte ekstra støtte hvert år, uten at du trenger å foreta deg eller betale noe ekstra. Med Lagspiller-avtalen får du mulighet til å spille på lag med de lokale heltene - store som små. 

Lagspiller er en god strømavtale, da det er en spotavtale som følger prisene på kraftmarkedet. Spotprisavtaler er det som har vist seg å være mest lønnsomt for deg som kunde på sikt.

Hvordan fungerer det?

Du velger hvilket lag eller hvilken forening du ønsker å støtte når du bestiller avtalen, resten fikser vi - enkelt og greit! Vi gir 250 kr for hvert år du er kunde og har Lagspilleravtalen. Er du allerede kunde hos oss i dag, kan du enkelt bytte avtale og gi laget du bryr deg om 250 kroner hvert år du er lagspiller.

Hva koster det?

Lagspiller-avtalen følger spotprisen som gir deg billigst strøm på sikt. Du betaler ikke ekstra for bidraget til klubben din. Se priser og vilkår for Lagspiller her.

Spørsmål og svar om Lagspiller

Vanlige spørsmål