Vanlige spørsmål

Hvordan blir jeg en Lagspiller?

Du blir enkelt en Lagspiller ved å bestille Lagspiller-avtalen på vårt nettside. I bestillingen velger du hvilket lag eller hvilken forening du vil støtte - resten fikser vi!

Jeg er eksisterende kunde, kan jeg bli Lagspiller?

Ja, både nye og eksisterende kunder kan bli Lagspillere. Har du en avtale med bindingstid kan vi enkelt legge tilrette for at du kan bli Lagspiller når bindingstiden din er over.

Hvor mye støtte får laget jeg velger?

Vi gir 250 kroner i støtte hvert år du er kunde og har avtalen Lagspiller. Er du allerede kunde hos oss i dag med en annen strømavtale, men ønsker å bli Lagspiller, kan du enkelt gjøre det på våre nettsider - og gi ditt lag 250 kroner hvert år.

Hva slags lag kan få støtte?

Det er helt opp til deg, du velger det laget eller den foreningen som står ditt hjerte nærmest. Den eneste forutsetningen er at laget eller foreningen må være registrert i Enhetsregisteret/Frivillighetsregisteret i Brønnøysund. Dersom laget eller foreningen ikke er registert, vil det ikke være mulig å sende støtten.

Vi kontakter laget eller foreningen du velger og sørger for at de får støtte når du blir Lagspiller. Du trenger ikke betale eller foreta deg noe ekstra.

Kan jeg støtte flere lag?

Du kan kun støtte et lag per avtale. Har du derimot flere boliger, for eksempel hus og hytte, kan du støtte forskjellige lag på hver av avtalene.

Er Lagspiller-avtalen en god strømavtale på sikt?

Ja, Lagspiller-avtalen følger spotprisen på strømbørsen, som gir billigst strøm på sikt. Du betaler ikke noe ekstra for støtten til laget ditt, den sørger vi for på dine vegne. Se priser og vilkår for Lagspiller her.

Er det bindingstid på Lagspiller-avtalen?

Nei, Lagspiller-avtalen har ikke bindingstid og kan avsluttes når enn du måtte ønske. Ditt lag vil imidlertid sette pris på hvert år du fortsetter å støtte.

Hvordan har dere råd til å gi så mye i støtte?

Vi får hjelp av engasjerte klubber som ønsker lagspillere til å promotere Lagspiller. Lagene eller foreningene setter stor pris på Lagspiller-støtten og vil derfor gjerne være med på å gjøre avtalen synlig. Dette gjør at vi slipper å betale tredjeparter for å selge og promotere avtalen, slik at klubben kan få det vi ellers måtte betale for annonsering.

På denne måten får klubben din ekstra støtte hvert år og du får en god strømavtale uten at det koster deg noe ekstra. Vinn-vinn!