Vanlige spørsmål

Hvordan blir jeg en Lagspiller?

Du blir en Lagspiller ved å enkelt bestille Lagspiller-avtalen på vårt nettside. I bestillingen velger du hvilket lag du vil støtte - resten fikser vi!

Jeg er eksisterende kunde, kan jeg bli Lagspiller?

Ja, både nye og eksisterende kunder kan bli Lagspillere. Har du en avtale med bindingstid kan vi enkelt legge tilrette for at du kan bli Lagspiller når bindingstiden din er over.

Hvor mye støtte får laget jeg velger?

Vi gir 400 kr første året om du er ny kunde, og 200 kr hvert påfølgende år så lenge du har Lagspiller-avtalen. Er du kunde i dag men ønsker å bli Lagspiller, kan du enkelt gjøre det på våre nettsider - og gi ditt lag 200 kr hvert år.

Hva slags lag kan få støtte?

Det er helt opp til deg! Den eneste forutsetningen er at laget eller foreningen må være registrert i Enhetsregisteret/Frivillighetsregisteret i Brønnøysund. Dersom laget/foreningen ikke er registert der vil det ikke være mulig å støtte de akkurat nå.

Vi kontakter laget/foreningen du velger og sørger for at de får støtte når du blir Lagspiller, uten at du trenger å foreta deg noe ekstra.

Kan jeg støtte flere lag?

Du kan kun støtte ett lag per avtale. Har du derimot flere boliger, for eksempel hus og hytte, kan du støtte forskjellige lag på hver enkelt avtale. I tillegg kan du gjerne oppfordre både venner og familie til å bli Lagspillere og støtte det samme laget.

Er Lagspiller-avtalen en god strømavtale på sikt?

Ja, Lagspiller-avtalen følger spotprisen på strømbørsen, som gir billigst strøm på sikt. Vi kjøper strømmen fra strømbørsen til spotpris og selger den videre til deg. I tillegg kommer et lite påslag på 6,95 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikater og en fast månedspris på 49 kr.

Er det bindingstid på Lagspiller-avtalen?

Nei, den har ikke bindingstid og kan avsluttes når enn du måtte ønske.

Hvordan har dere råd til å gi så mye i støtte?

Som alle strømleverandører tjener vi lite på hver enkelt kunde, da vi selger strømmen videre til deg for samme prisen vi kjøper den for på strømbørsen. Vår inntekt utgjør en liten del av påslaget (det som ikke dekker lovpålagte elsertifikater) og den faste månedsprisen.

Derimot sparer vi litt penger på Lagspiller-avtalen ved at lag og klubber som ønsker støtte og engasjerte lagspillere hjelper til med å skaffe kunder. Da trenger vi ikke å betale tredjeparter for å selge avtalen og kan heller gi støtte til laget du velger.

Chat med oss