Vanlige spørsmål

Hvordan blir jeg en Lagspiller?

Du blir en Lagspiller ved å enkelt bestille Lagspiller-avtalen på vårt nettside. I bestillingen velger du hvilket lag du vil støtte - resten fikser vi!

Jeg er eksisterende kunde, kan jeg bli Lagspiller?

Ja, både nye og eksisterende kunder kan bli Lagspillere. Har du en avtale med bindingstid kan vi enkelt legge tilrette for at du kan bli Lagspiller når bindingstiden din er over.

Hvor mye støtte får laget jeg velger?

Vi gir 400 kr første året om du er ny kunde, og 200 kr hvert påfølgende år så lenge du har Lagspiller-avtalen. Er du kunde i dag men ønsker å bli Lagspiller, kan du enkelt gjøre det på våre nettsider - og gi ditt lag 200 kr hvert år.

Hva slags lag kan få støtte?

Det er helt opp til deg! Den eneste forutsetningen er at laget eller foreningen må være registrert i Enhetsregisteret/Frivillighetsregisteret i Brønnøysund. Dersom laget/foreningen ikke er registert der vil det ikke være mulig å støtte de akkurat nå.

Vi kontakter laget/foreningen du velger og sørger for at de får støtte når du blir Lagspiller, uten at du trenger å foreta deg noe ekstra.

Kan jeg støtte flere lag?

Du kan kun støtte ett lag per avtale. Har du derimot flere boliger, for eksempel hus og hytte, kan du støtte forskjellige lag på hver enkelt avtale. I tillegg kan du gjerne oppfordre både venner og familie til å bli Lagspillere og støtte det samme laget.

Er Lagspiller-avtalen en god strømavtale på sikt?

Ja, Lagspiller-avtalen følger spotprisen på strømbørsen, som gir billigst strøm på sikt. Vi kjøper strømmen fra strømbørsen til spotpris og selger den videre til deg. Se priser og vilkår for Lagspiller her.

Er det bindingstid på Lagspiller-avtalen?

Nei, den har ikke bindingstid og kan avsluttes når enn du måtte ønske.

Hvordan har dere råd til å gi så mye i støtte?

Vi får hjelp av engasjerte klubber som ønsker lagspillere til å promotere Lagspiller. Da slipper vi å betale tredjeparter for å selge og promotere avtalen, slik at klubben kan få det vi ellers måtte betale for annonsering.

Slik får klubben du velger ekstra støtte hvert år og du får en god strømavtale uten at det koster deg noe ekstra. Vinn-vinn!