Bli plusskunde

Når du har en Plusskundeavtale med Eidsiva får du betalt for strømmen du leverer ut på nettet. Det betyr at i perioder hvor du produserer mer strøm enn du bruker, kjøper vi strømmen fra deg.

Hva er en Plusskunde?

En Plusskunde er en kunde som har installert utstyr for kraftproduskjon (f.eks. et solcelleanlegg) og som i perioder produserer mer strøm enn kunden selv forbruker. Overskuddsstrømmen selges tilbake til kraftleverandøren.

Hvordan bli Plusskunde?

Ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere på kundeservice. Vi hjelper deg med nødvendige avtaler slik at du får betalt for strømmen som leveres ut på nettet, time for time. 

Hvorfor skal jeg velge Eidsiva?

  • Eidsiva Energi har nasjonal erfaring med Plusskunder
  • Vi har solide og brede referanser for solenergi; rådgivning, prosjektering og installasjon av ulike typer solcelleanlegg med tilhørende Plusskundeavtale
  • Du oppnår kundefordeler med strømavtalen SolSpot
  • Du får mulighet for å dele din grønne, kortreise strøm med flere
  • Vi mener at fornybare energikilder er fremtiden og tilbyr derfor muligheter for egen strømproduksjon

SolSpot - En avtale for våre plusskunder

SolSpot - En avtale for våre plusskunder

Når du blir Plusskunde hos Eidsiva får du med strømavtalen SolSpot på kjøpet.

Med Solspot får du ikke bare strøm til innkjøpspris – du får også muligheten til å selge egenprodusert strøm tilbake til Eidsiva Energi i de periodene du produserer mer enn du bruker. Prisen følger utviklingen hos kraftbørsen på timesnivå, og er basert på spotprisen i området der kraften blir levert - både for strømmen du kjøper og for strømmen du produserer tilbake til nettet. 

Med avtalen Solspot får du også flere kundefordeler med på kjøpet, som gratis billetter til kultur- og idrettsarrangementer i Innlandet og rabatter hos flere samarbeidspartnere. Avtalen har et påslag på 6,95 øre/kWh og et månedlig fastbeløp på 49 kr.

Les mer om og bestill SolSpot

Har du spørsmål om det å bli Plusskunde?

Send oss en melding, så hjelper vi deg. Vi er tilgjengelig fra 09:00 til 16:00.