Tilbake til strømavtaleroversikten

Trumf strømavtale Eidsiva Spot

Vår mest populære strømavtale med Trumf-bonus

Med Trumf strømavtale Eidsiva Spot får du 2 % Trumf-bonus på strømforbruket ditt. I tillegg får du en ekstra bonus hvis du er ny kunde (se vilkår). Les mer om Trumf-bonus her.

Trumf strømavtale Eidsiva Spot er en spotavtale som følger utviklingen på kraftbørsen på timesnivå. Prisen er basert på spotprisen i det området hvor kraften blir levert.

Trumf strømavtale Eidsiva Spot gir deg også avtalefordeler inkludert, slik som gratis billetter til kultur- og idrettsarrangementer i Innlandet.

Dagens pris: Se dagens strømpriser
Påslag: 7,50 øre/kWh
Fastbeløp: 49,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva.

Følgende betingelser gjelder for kjøp av strømavtalen Trumf Eidsiva Spot

Bestilling av Trumf Strømavtale Eidsiva Spot forutsetter medlemskap i Trumf. Nye kunder mottar en velkomstbonus på 225 kroner per strømavtale (målepunkt). Du regnes som ny kunde når du ikke har hatt strømavtale hos Eidsiva Marked og/eller Gudbrandsdal Energi siste 12 måneder. Medlemsbonus på 2% samles på medlemskontoen i Trumf. Medlemsbonus gis på grunnlag av kundens strømkostand (strøm, fastbeløp og merverdiavgift). Det beregnes ikke bonus på nettleie med tilhørende avgifter. Oppnådd medlemsbonus i kroner og øre fremkommer tydelig på kundens medlemskonto i Trumf.

Trumf strømavtale Eidsiva Spot er strøm til innkjøpspris. Prisen følger prisvariasjoner på kraftbørsen Nord Pool Spot på timenivå. Prisen er basert på spotprisen i området der kraften blir levert. Trumf strømavtale Eidsiva Spot har et månedlig fastbeløp på 49 kr uavhengig av strømforbruk.

Avtalen har et påslag på 7,5 øre/kWh som inkluderer lovpålagt el-sertifikatkostnad.

Påslaget og fastbeløpet kan endres som følge av markedssituasjonen etter 14 dagers forutgående varsel.

Eidsiva Energi fakturerer månedlig etterskuddsvis. Gebyr på papirfaktura er for tiden 59 kroner (inkludert merverdiavgift).

Med denne avtalen følger avtalefordeler som du kan lese om på eidsivaenergi.no

For øvrig gjelder Generelle kontraktsvilkår og Energi Norges standard kraftleveringsavtale