Tilbake til strømavtaleroversikten

Trumf strømavtale Eidsiva Trygg

Reduser strømkostnadene samtidig som du sparer bonus fra Trumf

Avtalen kombinerer strøm til spotpris og prissikring, og er opprettet for å kunne utnytte fordelene fra spot- og fastprisavtaler for å kunne gi deg lavest mulig strømpris over tid. På den måten sikrer Trumf strømavtale Eidsiva Trygg deg mot høye strømpriser, samtidig som den gir deg lavere strømregning når strømprisene faller.

I tillegg sparer du 2 % i Trumf-bonus på strømforbruket ditt. Er du ny kunde får du i tillegg velkomstbonus på kr 225,- (se vilkår).

Trumf strømavtale Eidsiva Trygg gir deg også avtalefordeler inkludert, slik som gratis billetter til kultur- og idrettsarrangementer i Innlandet.

Fastbeløp: 88,00 kroner i måneden

Prisen er inkludert mva, påslag og el-sertifikater.

Følgende betingelser gjelder for kjøp av strømavtalen Trumf Eidsiva Trygg

Bestilling av Trumf Strømavtale Eidsiva Trygg forutsetter medlemskap i Trumf. Nye kunder mottar en velkomstbonus på 225 kroner per strømavtale (målepunkt). Du regnes som ny kunde når du ikke har hatt strømavtale hos Eidsiva Marked og/eller Gudbrandsdal Energi siste 12 måneder. Medlemsbonus på 2% samles på medlemskontoen i Trumf. Medlemsbonus gis på grunnlag av kundens strømkostand (strøm, fastbeløp og merverdiavgift). Det beregnes ikke bonus på nettleie med tilhørende avgifter. Oppnådd medlemsbonus i kroner og øre fremkommer tydelig på kundens medlemskonto i Trumf.

Trumf strømavtale Eidsiva Trygg er strøm til innkjøpspris kombinert med finansiell sikring. Kunden kan følge med på prisutvikling på MinSide og Eidsiva strømapp. Avtalen gjelder kun for forbrukerkunder (fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet).

Trumf strømavtale Eidsiva Trygg har et månedlig fastbeløp på kr 88, som er uavhengig av strømforbruk og inkluderer lovpålagt el-sertifikatkostnad.

Fastbeløpet kan endres som følge av markedssituasjonen etter 14 dagers forutgående varsel.

Avtalen har 3 måneders løpende bindingstid. Dersom kunden likevel ønsker å kjøpe seg fri i bindingstiden gjøres dette ved å dekke Eidsiva Energi sitt tap som følge av at avtalt levering ikke fullføres. Erstatningen beregnes ved å legge til grunn differansen mellom forvaltningsprisen i perioden og et gjennomsnitt av fremtidsprisen på Nasdaq OMX for de antall kWh som det forventes benyttet, basert på historisk forbruk, i den resterende avtaleperioden. Minimumsbeløp knyttet til frikjøp er 500 kroner

Med denne avtalen følger avtalefordeler som du kan lese om på eidsivaenergi.no

For øvrig gjelder Generelle kontraktsvilkår og Energi Norges standard kraftleveringsavtale